Aaskov 4H

4H er for alle engagerede børn og unge med interesse for natur, dyr, haver og madlavning.
4H giver dig fællesskab gennem praktiske og kreative opgaver.

Aaskov 4 H
H - Hånd / H - Hoved / H - Hjerte / - H - Helbred

 

Hos Åskov 4H har du mulighed for at tilmelde dit barn et hav af spændende klubber og aktiviteter inden for alt fra mad og kreativitet. Vi er en klub med et stærkt sammenhold, og som medlem af klubben lærer du en masse nye mennesker at kende. Vi elsker at lave spændende ting sammen, og vi glæder os til at møde dig!

Madaften: Vi har en fast madklub, hvor børnene får et indblik i madlavningens kunst, og hvordan man laver nemme retter, der smager godt. Vi både bager, smager og spiser maden, som kommer fra alverdens steder i verden og er lavet med friske råvarer. Alt sammen munder ud i nogle hyggelige madaftener, hvor vi spiser sammen.

Kreativt værksted: Vores træværksted er for de børn, som elsker at bruge hænderne og lave noget kreativt. Her saver og sliber vi under kyndigt opsyn med en voksen og laver en masse spændende ting. Derudover maler og klistrer vi med hyggelige snakke ved bordet til følge. 

 

Vil du høre mere om Åskov 4H? Skriv eller ring til os, så svarer vi hurtigst muligt!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler nu?

 

Bestyrelsen

Formand: Mona Jensen

Kasserer: Inga Studsgaard Jensen

Sekretær: Berit Sahl

Medlem: Elly Christensen

 

Opdateret maj 2018 

Kontakt

Formand Mona Jensen 
Tlf. 97196910
jensenmik@gmail.com
Hjemmeside