Foredrag og syng med aften

Fra 12. oktober kl. 19:00 - Til 12. oktober kl. 22:00
Lokation: Karstoftsamlingshus

Kulturisten
Præsenterer sammen med:
Karstoft Menighedsråd og Karstoft Samlingshus

Pianist, komponist og foredragsholder Rasmus Skov Borring gæster Karstoft Samlingshus til en hyggelig og stemningsfuld aften med musikalsk underholdning og fællessang.

12. oktober kl. 19 i Karstoft Samlingshus

 Entré inkl. Kaffe/kage 125 kr. Billeter bestilles hos Jette på 30519241 eller jette@nrkarstoft.dk.

www.facebook.com/kulturistenskarrild

 

Beskrivelse af arrangementet:

Musikalsk underholdning og fællessang

Sangforedrag ved pianist Rasmus Skov Borring

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen – kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt materiale og nye sange.

Rasmus Skov Borring er 35 år, pianist, komponist og foredragsholder. Han har udgivet CD’erne "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, "PIANO" med sine egne instrumentale kompositioner, ”Livets mærke” i et samarbejde med forfatter Jens Rosendal – og senest julealbummet ”Merry PIANO Christmas” fra 2015.

Rasmus Skov Borring er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – bl.a. tonerne til ”Gi’ os lyset tilbage” – Efterskolernes landsstævnesang, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange. Derudover arbejder han blandt andre sammen med den 50 år ældre forfatter Jens Rosendal med intentionen om at forene generationer i nye fællessange. Rasmus Skov Borring interesserer sig for kulturmødet og har med sit sangforedrag optrådt i mange sammenhænge i kultur- og foreningslivet. Se mere på www.rasmusskovborring.dk