Bustur til Ribe haver

Fra 12. august kl. 08:30 - Til 12. august kl. 18:00

Bustur til Ribe haver
Aaskov Havekreds tager bussen til Ribe søndag den 12. august,
hvor tre vidunderligeRibe haver er på programmet.

Opsamling: Kibæk, Østergades P plads, kl. 8.30. Skarrild, Autoværkstedet
kl. 8.40. Sdr. Felding, F24, kl. 8.50.

Tilmelding senest 3/8 til Lissy Olesen på tlf. 2963 9126 eller på mailadresse
havekredsen-aaskov@hotmail.com med oplyst påstigningssted.
Betaling til reg.nr. 9607 og kontonr. 6080011308 eller i bussen.
Pris for medlemmer kr. 300, ikke medlemmer 325.
Prisene er incl. frokost, kaffe, brød, bus og entreer. Drikkevarer kan
købes.
Alle er velkomne

Haveselskabet besøger Ribe

Få en oplevelsesrig dag når Aaskov Havekreds tager på en heldagsudflugt søndag den 12. august til tre haver på Ribe egnen. Første besøgshave er hos Betty Jensens store have ved Spandet, som er opdelt i mange sektioner, bedst som man tror at have set hele den imponerende store have, så dukker der pludseligt et nyt overraskende spændende haverum op. Betty elsker hostaerklematisser og rhododendruns, dette fremgår tydeligt i haven hvor hun har også et stort plantesalg, som også indeholder planter som man ikke lige kan købe på den nærmeste planteskole, så husk at medbringe lidt lommepenge. Dagens frokost indtages her på stedet i et dertil indrettet frokostrum.

Næste havebesøg er hos haven på Skønager, som ejes af Lillian Skønager. Denne have er også kolossal stor og har en 70 mtr. lang havemur, og er indrettet i engelsk havestil. Her kan man se en overskøn gårdhave, rosenhave, orangeri, drivhus (som ikke bare er et drivhus) køkkenhave indrettet i bedste potagestil og der er den mest storslåede udsigt ud over markerne og til Ribes domkirke. Vær forberedt på en have, som kan slå fødderne væk under den mest hærdede havevandrer.

Lilians have har også været vist i Haven 2017. Dagens kaffe og kaffe indtages i den smukke gårdhave eller måske orangeriet (vejret bestemmer).

Det sidste havebesøg foregår i en lille gårdhave i Ribes bymidte, hvor der er nogle af landets ældste byhuse, her er brosten, gamle skæve bygninger med bindingsværk, stokroser er med til at understrege den charmerende idylliske gamle byatmosfære.

Inde bag en af de smukke gamle porte til de lukkede gårdhaver har vi fået lov at komme indenfor af ejeren Lisa Salling. Her kommer vi til at opleve en spændende og kreativt indrettet gårdhave på ca. 200 kvm, og som er fyldt med små lækre kunstneriske detaljer og med placering direkte ned til Ribe Å. 

 

 download programmet til turen