Busudflugt med Aaskov Havekreds

Fra 11. august kl. 08:45 - Til 11. august kl. 17:30
Lokation: Skive, Harrevig og Lånum

Busudflugt til tre fantastiske haver

Årets store bustur går mod nord, hvor vi skal se tre vidunderlige haver. Første have er Bruunshave ved Skive, ejet af Margit og Lean Bruun. Det er en fantastisk kreativ og godt designet have i god cottagehavestil. Margit er meget kreativ med sit havepynt, og her er mange lækre detaljer. Her vil vi indtage dagens frokost, hvorefter vi kører videre mod haven i Hølle, som er ejet af Maren Inger og Kalle Lundhus, haven er beliggende ved Harrevig med en storslået udsigt udover egen sø. Kalle er fantastisk god til at kreere sjove ting ud af jern, hvilket man kan se i haven.

Sidste havebesøg er hos Ævlebævlehaven ved Lånum, haven er ejet af Jeanett Fruergaard, som er stærkt inspireret af den hollandske havearkitekt Piet Oudolf, og denne have er virkelig en seværdighed i august, hvor græsserne og solhattene omfavner hinanden, smukt omkranset af skarpt klippede bøgehække.

Busopsamling: Kibæk, Østergades P plads kl. 8.40,  Skarrild, autoværkstedet kl. 8.55, Sdr. Felding F24 kl. 9.05. Tilmelding senest den 1. august til Lissy Olesen på tlf. 2963 9126 eller på mailadressen havekredsen-aaskov@hotmail.com med oplyst påstigningssted. Betaling til reg.nr. 9607 kontonr. 6080011308 eller i bussen.

 

Pris for medlemmer kr. 300, ikke medlemmer kr. 325

Prisen er incl. frokost, kaffe, brød, bus og entreer. Drikkevarer kan købes.