Musik Ved Åen - Koncert med Marie Frank

Fra 10. juni kl. 13:00 - Til 10. juni kl. 15:30
Lokation: Skarrild Shelterplads

I år bliver "Jazz Ved Åen" til "Musik Ved Åen", når Marie Frank står på scenen ved et hyggeligt livemusikarrangement på Skarrild Shelterplads. Arrangementet er et samarbejde mellem Kulturisten og Fermaten, der i forbindelse med Kulturfest Herning leverer musik ud af huset til forskellige byer rundt omkring i Herning.

I 2019 kan Marie Frank fejre 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde Marie Frank til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet, og vandt hende en sikker plads i danskernes hjerter. Hendes sange og karakteristiske stemme ramte tidens ånd rent, og blev en del af soundtracket for en generation.

I sommeren 2018 udgav Marie Frank en ny single på dansk – ’Lille Fredag i Provinsen’ er titlen. Med ’Lille Fredag i Provinsen’ er der gang i noget helt nyt. Maries velkendte melodi-øre står stærkt i et lydunivers baseret mere på elektroniske lyde og med minimalistiske beats og keyboard-flader, der bringer den frostklare stjernehimmel frem for det indre øje. ’Lille Fredag i Provinsen’ er skrevet i samarbejde med Anders Pedersen (The DeSoto Caucus, Giant Sand, Maggie Björklund, m.fl.) som Marie også skrev sangene til ”Kontinua” pladen sammen med. Det er produceren Frederik Carstens (Karl William, Anya og Thøger Dixgaard) der har samlet lyden og givet nummeret sin elegante finish.

Live præsenterer Marie Frank det bedste af de mange højdepunkter fra hendes fornemme bagkatalog og fra den danske udgivelse ‘Kontinua’. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne.

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Koncerten starter kl. 13.00 og slutter ca. kl. 15.30. Det koster 75 kr at komme til koncerten, og billetterne kan købes gennem Fermaten her.

Vær opmærksom på, at der tidligere samme dag er vandrefortælling om Skarrilds vandveje ved Christian Rahbek og minikoncert med Bjarola ved Akvædukten. Læs mere om dette arrangement her.

 

Praktisk information:

Mødetidspunkt: Mandag d. 10. juni, kl. 13.00

Mødested: Skarrild Shelterplads

Varighed: Ca. 2,5 timer

Pris: 75 kr. (Køb billet her)

Arrangører: Kulturisten og Fermaten