Månedens foto

Deltag i den månedlige fotokonkurrence om at indfange de bedste glimt fra Skarrilds natur!

Skarrild Borgerforening kalder alle jer, der, ligesom os, elsker at nyde de skønne omgivelser i vores lille samfund. Vi leder nemlig efter de skønneste naturbilleder, som bedst fanger essensen af Skarrilds natur, og derfor vil vi gerne opfordre jer til at sende os jeres glimt fra livet ved åen.

Som et nyt tiltag fra september 2019 vil vi hver måned præmiere den forgangne måneds bedste skud med et gavekort på 50 kr. til Min Købmand. Derudover vil vinderens billede blive vist på Skarrild.dk og på byens infoskærme. 

Formålet med konkurrencen er at sprede kærligheden og kendskabet til vores særegne natur i håber om, at flere vil nyde, bruge og værne om den nu og i fremtiden. 

Kriterier for deltagelse er følgende: 

  • Dit fotografi skal være fra Skarrild eller den nære omegn
  • Billedet skal være taget i den måned, der er aktuel for den pågældende konkurrence
  • Billedet skal være os i hænde senest den sidste dag i pågældende måned 
  • Ved deltagelse erklærer du dig enig i, at Skarrild Borgerforening må publicere dit fotografi på Skarrild.dk og infoskærme i byen
  • Er der personer på dit fotografi, erklærer du ved deltagelse, at du har vedkommendes accept til at dele det, og at vedkommende er indforstået med konkurrencens øvrige kriterier om publicering. Dette skal der kunne forefindes en underskrift jf. persondataordningen.

Du deltager ved at sende dit fotografi til foto@skarrild.dk enest den sidste dag i pågældende måned.

Når vi har modtaget alle de indsendte billeder, vil de blive lagt op her på siden og på vores Facebookside, hvor alle vil have mulighed for at afgive en stemme på, hvilket foto, der skal vinde månedens konkurrence.

Vinderen kåres senest ti dage efter konkurrencens sidste dag.

 

Opdateret: 1. september 2019.