Hyggelig fællesspisning med masser af borgerinformation

I går blev der afholdt fællesspisning i Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter.

Torsdag d. 25. april bød Karstoft og Skarrild Borgerforeninger samt Karstoft Samlingshus til fællesspisning i Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter. Over 50 borgere i alle aldersgrupper mødte op for at sludre og hygge sig med velkendte som nye naboer. Sammen kunne de nyde en hovedret bestående af svinekoteletter med kartofler, salat og dampede grøntsager. Efter maden fik de lokale foreninger mulighed for at fortælle om bl.a. nuværende status og kommende tiltag og arrangementer i deres forening. Det benyttede både Skovsnogen, Skarrild-Karstoft Pensionistforening, Kulturisten, Karstoft Borgerforening, Skarrild Borgerforening og Min Købmand sig af. Efter meddelelserne blev der som afrunding på aftenen serveret kaffe og æblekage, hvilket foranledigede til yderligere hyggesnak ved bordene, indtil arrangementets afslutning kl. 21. Borgerforeningerne vil gerne sige en stor tak til arbejdsgruppen bag fællesspisningen, som igen i år gjorde en fantastisk indsats.

 

LN / Skarrild Borgerforening