Markedsdag i Skarrild er en stor succes

For femte år i træk blev der lørdag d. 30. marts afholdt markedsdag Skarrild. Cirka 100 kræmmere havde sikret sig en stadeplads på den knap én kilometer lange strækning fra Skarrild Missionshus på Assingvej til Højkilde Bed & Breakfast på Sdr Ommevej.

Hjulpet godt på vej af en mild forårstemperatur var stemningen helt i top, og byens indbyggertal flerdobledes hurtigt allerede fra morgenen. Kræmmerne kom overvejende udefra, men også flere lokale borgere havde stillet boder op med både nyt og gammelt, bl.a. antikviteter, tøj, møbler og værktøj. Fælles for kræmmerne var dog det gode humør og nærheden, som gav plads til en uforpligtende sludder og prutten om prisen. Markedet bød også på arrangementer for hele familien: Missionshuset havde arrangeret pandekagebagning og flødebollekast, og Skarrild Idrætsforening havde stillet halmballer op ved Højkilde, hvor børn og voksne kunne tumle rundt og hygge sig.

Det lokale fællesskabs ressourcer viste sig tydeligt ved indsatsen fra de frivillige, der bl.a. sørgede for anvisning af parkeringspladser, almen information til besøgende og servering fra salgsvognen på torvet - hvortil den lokale købmandsbutik, Min Købmand, leverede drikkevarer og rundstykker. 

Skarrild Borgerforening vil gerne takke alle, som mødte op og gjorde dagen så god. En særlig tak går ud til sponsorerne: Clement Transport ApS, Skarrild Bilservice og ikke mindst 1000TING – Skrædderi & Systue, samt til alle de frivillige i styregruppen bag markedet. Mest af alt vil vi dog takke byens borgere for deres imødekommenhed og velvilje til at ”låne” os deres indkørsler og for at støtte så godt op om arrangementet. Det var dejligt også at se så mange velkendte ansigter blandt besøgende såvel som kræmmere.

 

Vi glæder os til at gentage succesen næste år d. 4. april 2020. Vi håber, vi ses!

 

På vegne af Skarrild Borgerforening, 

Lærke Nielsen.