Skarrild-indsamlere nåede målet for ny hjertestarter

Skarrildboerne kan glæde sig til en ny hjerterstarter i byen.

Søndag morgen mødtes omtrent 30 borgere fra Skarrild for at samle ind til Hjerteforeningen i lokalområdet. Indsamlingen skete som led i Hjerteforeningens kampagne Landsuddeling, hvor der bliver uddelt hjertestartere til lokalsamfund, som kan dække minimum femten indsamlingsruter til landsindsamlingen. 
Det har længe været et ønske for Skarrildboere at få en ekstra hjertestarter til byen, der kan dække den sydlige ende, og det er nu lykkes med en håndsrækning fra Hjerteforeningen. Tanken er, at den nye hjertestarter skal placeres hos den lokale købmand, Min Købmand. Skarrild har på nuværende tidspunkt én hjertestarter, der er placeret ved Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter.
En stor tak skal lyde, til alle dem, der hjalp med indsamlingen. En særlig tak til Helle Thomsen, som stod for at få alle ruterne til at gå op.