Hjælp os med af finde "Årets Skarrild-Borger"!

Skarrild Borgerforening tager frem til 15. juni imod indstillinger til prisen som "Årets Skarrild-Borger"

Det er igen den tid på året, hvor det er muligt at indstille kandidater til den årlige hyldest af en af byens borgere, nemlig "Årets Skarrild-Borger".

Prisen uddeles til en person, som:

  • er bosiddende i Skarrild kirkedistrikt
  • har gjort noget alment for en større kreds af borgere - eller
  • har gjort noget særligt for forskønnelse af sit område / sin ejendom, som til dagligt kommer flere borgere til glæde - eller
  • har været særligt hjælpsom overfor sine medmennesker og hermed glædet eller hjulpet mange 

Siden 1995 har Skarrilds Borgerforening i samarbejde med byens borgere udnævnt "Årets Skarrild-Borger", og alle er velkomne til at foreslå kandidater!

Hvis du kender nogen, som du synes har gjort en særlig indsats for lokalsamfundet, kan du sende din indstilling til "Årets Skarrild-Borger" ved at skrive en seddel med din kandidats navn, samt hvorfor du nominerer denne kandidat, og putte sedlen i den til formålet opstillede postkasse hos Min Købmand. Det er ganske anonymt at indstille en kandidat.

Du kan også sende os dit forslag til post@skarrild.dk.

Indstillingen være Skarrild Borgerforening i hænde senest den 15. juni. 

- Af hensyn til diskretion bør underskriftsindsamlinger undgås. Forslag bør være fra enkeltpersoner eller familier! Tidligere vindere kan ikke indstilles, da prisen kun kan vindes én gang per borger.

Vinderen findes på demokratisk vis, da vinderen af prisen er den person, som har modtaget flest indstillinger fra byens borgere. I tilfælde af stemmelighed afgør Skarrild Borgerforenings bestyrelse, hvem der bliver "Årets Skarrild-Borger".

Selve prisen bliver uddelt i forbindelse med Sankthans, d. 23. juni, som fejres med bl.a. båltale og snobrød på shelterpladsen. Mere information om Sankthans følger.

Læs mere om "Årets Skarrild-Borger", og se tidligere vindere her.