Udskiftning i Skarrild Borgerforenings bestyrelse

Efter bestyrelsesmøde d. 22. august træder Bettina Nielsen ud af bestyrelsen.

Efter bestyrelsesmøde d. 22. august træder Bettina Nielsen ud af bestyrelsen, da hun skal flytte til en anden by. Vi har været rigtig glade for at have hende med i bestyrelsen, hvor hun har bidraget med en hjælpende hånd og godt selskab. Vi i bestyrelsen ønsker Bettina rigtig god vind fremover, og tak for denne gang.

Det betyder også, at vi igen byder Klemen Pedersen velkommen i bestyrelsen. Klemen sad i bestyrelsen i sidste periode, og er derfor velkendt med bestyrelsesarbejdet. Denne periode har han siddet som 1. suppleant til bestyrelsen, og derfor overtager han Bettinas plads uden yderligere tiltag. 

 

- På vegne af Skarrild Borgerforening, næstformand Lærke Nielsen.