Juletræstænding og julehygge

Der blev pyntet, klippet og malet til den årlige juletræstænding i Skarrild.

I lørdags afholdt Skarrild Borgerforening den årlige juletræstænding i byen. Arrangementet startede ud på den tidl. Skarrild Kro, hvor omtrent 50 personer i alle aldersgrupper mødte op for at julehygge. Lokale frivillige sørgede for varme æbleskiver, gløgg, saft og julekager til de fremmødte, og der var mulighed for at klippe julepynt og pynte sine egne småkager.

Kreativiteten fik også frit spil, da både børn og voksne hjalp med at dekorere forbagte trylledejsfigurer, som skal bidrage med at sprede julehygge i byens købmandsbutik. Det lykkedes de fremmødte at dekorere hele 1018 flotte figurer!

Hen ad eftermiddagen fandt julemandens afløser frem til Skarrild for at hilse på alle de flittige hjælpere. Nogle årvågne børn fandt ham på kroens loft, da han var faret vild på vejen - men heldigvis havde han husket sin julesæk med godter, og kastede også gladeligt karameller ned til børnene. 

Da julenissen var kommet ned fra loftet, tog han hele flokken med til torvet, hvor der byens juletræ stod klar til tænding. Efter et par magiske trylleord blev træet tændt, og der blev danset og sunget om juletræet. Julenissen tilbød lidt ekstra godter til børnene inden alle gik hver til sit efter en hyggelig aften.