2011

Årets Skarrild-borger i 2011 er Arne Hansen.

Endnu en tradition på Skt. Hans aften er kåringen af årets Skarrildborger, ja faktisk er det 17. gang at kåringen finder sted. Jeg har set ned gennem listen fra tidligere år, og de tidligere modtagere har alle gjort en stor og uselvisk indsats for Skarrild.

At gøre en stor og uselvisk indsats er også ord der passer perfekt på årets Skarrildborger. Årets Skarrildborger er nemlig en, der altid stiller op. Når man spørger om hjælp, får man aldrig nej og årets skarrildborger har haft en hjælpende hånd med i stort set alt, hvad der foregår i Skarrild.

Årets Skarrildborger har boet i byen siden 1967. Han har spillet på Skarrilds bedste fodboldhold i mange år, han har hjulpet med at bygge klubhuset på stadion og med til at bygge Skarrild-Karstoft kultur- og idrætscenter. Der er snart sagt ikke det stykke foreningsarbejde, som årets Skarrildborger ikke har sat sit fingeraftryk på. Fra bankospil til byfest, fra amatørteater til arbejdsdage, nationalparkdagen og meget andet.

Uanset hvor man dukker op, så står årets Skarrild-borger med et smil og en stor arbejdsindsats.

En by som Skarrild er afhængig af ildsjæle, der ikke bare hjælper, men som slet ikke KAN lade være med at hjælpe og engagere sig. Årets Skarrildborger er netop af den støbning. Årets Skarrildborger har aldrig råbt højt om alt det han gør, og jeg er overbevist om, at han ikke vil være vildt begejstret for at stå her i rampelyset om nogle sekunder. Ikke desto mindre så er det netop det, der sker nu: 

Kom op og tag din velfortjente plads på hæderslisten over mennesker, der har gjort en særlig indsats for Skarrild: Årets Skarrildborger 2011 er ARNE HANSEN.

Skarrild Borgerforening ønsker dig 
hjertelig tillykke med titlen