2012

Årets Skarrild-borger i 2012 er Pia Worm.

Årets Skarrildborger er i år en borger, der har gjort endog rigtig meget for Skarrild, men som også har gjort en forskel i måden Skarrild bliver set på udefra.

Årets Skarrildborger er et af de mennesker, der simpelthen ikke kan lade være med at blande sig – på den gode måde. For årets Skarrildborger er det ikke en mulighed at vælge at være ligeglad.

Årets Skarrildborger har deltaget i stort set alt det foreningsliv, man kan deltage i indenfor Skarrilds grænser. Årets Skarrildborger har siddet i skolebestyrelsen og senere landsbycenterbestyrelsen i en del år, og også Skarrild Borgerforening har haft glæde af det store arbejde, som Årets Skarrildborger altid står for. Her har Årets Skarrildborger gjort en kæmpe indsats for at repræsentere Skarrild i kommunens Landsbykontaktudvalg, og har der været brug for penge, så har det ofte været Årets Skarrildborger, der har stået for ansøgningen.

Årets Skarrildborger har også lavet et stort stykke arbejde i Kulturisten, og hun – for det er en kvinde – er nu også blevet formand for Kulturisten, og derudover har hun også trukket kultur til Skarrild i en del år gennem Børneteaterfestivallen, hvor stykkerne i Skarrild er en fast integreret del.

Når vi dertil lægger, at hun er i stand til at styre et stort antal frivillige hjælpere til U21-fodbold EM eller at hun har styret alle de 1000 frivillige hjælpere til det største sportsarrangement på dansk grund nogensinde – Giro d’Italia –så det bliver helt umuligt at komme uden om, at Pia Worm ikke bare er valgt til, men simpelthen ER Årets Skarrildborger 2012.

Skarrild Borgerforening ønsker dig 
hjertelig tillykke med titlen.