Åbent Hospital på Regionshospitalet Gødstrup

Fra 01. september kl. 10:00 - Til 01. september kl. 15:00
Lokation: Regionshospitalet Gødstrup, Gødstrupvej 43, 7400 Herning

Sæt X i kalenderen og vær med på Åbent hospital i Gødstrup d. 1. september

Kom til Åbent Hospital på Regionshospitalet Gødstrup samt Regionspsykiatrien Gødstrup den 1. september 2019 kl. 10.00 – 15.00.

Til Åbent Hospital i Gødstrup kan du blandt andet opleve patientens vej igennem Akutafdelingen, høre forskellige talks og foredrag på "scenen" i den kommende Resto i Gødstrup og bevæge dig rundt på afgrænsede ruter i huset og på byggepladsen og få et indtryk af, hvordan de nye rammer bliver, når de er helt færdige.  

På dagen kan gæsterne opleve, hvordan det er at være indlagt på en af de nye enestuer, smage på hospitalsmaden, møde hospitalsklovnene og høre om, hvordan man flytter et hospital, hvilke nye koncepter og teknikker, der bliver indført i Gødstrup, og hvad det nye forskningscenter NIDO | danmark kommer til at betyde.

Du kan også møde repræsentanter for Brugerrådet og se film om Regionshospitalet Gødstrup "Fra bar mark til færdigt hospital".

I Regionspsykiatrien Gødstrup kan du opleve patientens vej rundt i psykiatrien og få et indblik i den fælles akutmodtagelse og høre om, hvordan modtagelsen af psykiatriske patienter kommer til at foregå.

Du kan også fornemme en psykiatrisk sengestue med en moderne psykiatriseng, få et kig ind i et ambulatorium og få sat billeder på venteområderne.

Tid: Søndag d. 1. september kl. 10.00 - 15.00. 

Sted: Gødstrupvej 43, 7400 Herning.