2006

Årets Skarrild-borger i 2006 er Inge-Lisbeth Meiner.

Igen i år har Skarrilds befolkning indstillet flere komptente borgere til titlen som Årets Skarrildborger. 
Flere var med i opløbet, men en kvinde er trådt i karakter – og hun løb med titlen i år.
Selv husker jeg tydeligt første gang hun for alvor trådte frem på scenen. Det var til en skolefest på Skarrild Skole - siddende ved sit klaver– hvor hun tryllebandt de børn, som hun sang og spillede med. 
Hvem var dog det??? Nåhh - det var jo såmænd vores nye præstefrue – Inge-Lisbeth Meiner. 
En modig kvinde – der var og er ikke meget blå spadseredragt og pagehår over Inge-Lisbeth.
Det er vi mange, der sætter pris på. Du – Inge-Lisbeth – formår at være dig selv, stå ved dine holdninger, leve dig ind i situationen, føle med, give og modtage råd og hjælp. 
Inge-Lisbeth – du siger gerne ja til at hjælpe og arrangere. Jeg husker tydeligt, at 5. maj udvalget bad om din hjælp i år. Vi havde håbet på et par sange fra børnekoret og et par fra lejlighedskoret. Men børnekoret havde såmænd lært engelske sange, og til lejligheden havde du lige samlet 20 sangere fra lokalområdet til et flot voksenkor. Det viser med al tydelighed, at du er en person, der gør tingene helt og fuldt. 
Børnene har også en stor plads i dit hjerte. Der er plads til dem alle – du rummer dem. Med stor energi og gå-på-mod leder du flere kor i Skarrild. Det er arbejde, vil nogen sige – det kan godt være, men det gør du så ud over det sædvanlige. Tak for det.
At du også er blevet valgt ind i skolebestyrelsen på Skarrild Skole og der vil yde et stykke arbejde, kan byen og skolen kun være taknemmelig for.
For at sammenfatte alt det her, så kan vi kun sige at Årets Skarrildborger 2006 får tildelt titlen og æren på grund af sit store engagement, sin store hjælpsomhed, sin troværdighed, sin ansvarsbevidsthed og sin store indsats for Skarrild og Skarrilds børn.

Skarrild Borgerforening ønsker dig hjertelig tillykke med titlen.
Pia Worm