2007

Årets Skarrild-borger i 2007 er Jens Bundgaard.

I år har Skarrilds befolkning indstillet flere kompetente borgere til titlen som Årets Skarrildborger.
Flere gode forslag kom ind, ligesom der kom flere forslag og begrundelser på den mand, vi har valgt til Årets Skarrildborger. Det skal siges, at det heller ikke er første år, denne mand er foreslået – men vi har trukket det lidt. Bestemt ikke fordi, han ikke var værdig eller et rigtigt godt forslag, men hvad nu hvis han vælger at hvile på laurbærrene.
Måske har nogen gættet, hvem der skal modtage titlen i år.. 
Ellers kan en ledetråd være: han ses ofte med enden i vejret i vores rundkørsel. Vi vil gerne bede Jens Bundgaard, om at komme herop – så kan vi alle sammen lige se, hvordan du ser ud med hovedet opad!
Jens du er en meget aktiv mand, som forstår at gå foran. Du tænker ikke blot tankerne, men du er også villig til at arbejde for sagen og føre tingene ud i livet, og det er en meget fin egenskab. 
Vi har set det med hyttebyen, som du har været med til at starte op, ligesom du også lejede en af de første grunde, byggede en af de først hytter, som du nu lejer ud. Du gik forrest.
Vi har set det med rundkørslen. Du tænker hurtigt, og det gik faktisk også lidt hurtig med den rundkørsel... Der var nogen stykker i byen, der ikke lige nåede med, men der er en propel i rundkørslen i dag, og den er med til at sætte Skarrild på landkortet – og ja, man diskuteret stadig om den er pæn eller grim...
Lokalrådet blev startet, men allerede længe før – var du Jens – med i den initiativgruppe, som diskuterede, hvordan man kunne skrue et lokalråd sammen. Du blev også valgt ind i den første bestyrelse for lokalrådet.
Turismen er en af dine kæpheste: du har derfor gjort et stort stykke arbejde med deltagelse i Skjern Å Nationalparkprojektet. Det var en stor succes 1. pinsedag, hvor der var mange mennesker af huse – endog folk, som ikke kom fra Skarrild! Du tager også initiativer omkring et turisthus, hvilket vi glæder os til at høre mere om.
Du er ikke nærig, og så har du mange ting... Både Skarrild Karstoft Kultur- og Idrætscenter og Skarrildmessen, har nydt godt af dit lager – og din gavmildhed. Det er godt gået.
Skarrild har stadig en købmandsbutik, og også den har du selvfølgelig “en aktie i”. Der skal lyde en tak til dig, fordi du er med til at bevare butikken i byen.
For at sammenfatte alt det her, så kan vi kun sige at Årets Skarrildborger 2007 får tildelt titlen og æren på grund af sit store engagement, sin vilje og evne til at gå forrest, idérigdom og sin store indsats for Skarrild og Skarrilds udvikling.

Skarrild Borgerforening ønsker dig hjertelig tillykke med titlen