2008

Årets Skarrild-borger i 2008 er Arne Jørgensen.

Titlen som Årets Skarrildborger 2008 går til en mand med visioner og idéer, som rækker mere vidt end de flestes. Han er en person, som tænker – og går - et skridt længere end mange af os andre.
Sommetider undres man over, hvordan han dog får det hele til at fungere og gå op i en højere enhed – især når man tager i betragtning, hvilke store pædagogiske udfordringer han hvert år udsættes for. 
Manden, som blandt andet har samlet trådene i mange års dilettant – Arne Jørgensen – må gerne komme herop.

Arne, du er en ildsjæl, som forstår at brænde igennem - hvis man kan bruge det udtryk. 
Du har jo, helt siden Skarrild/Karstoft Kultur- og Idrætscenter blev opført, haft en drøm om, at “Sommer i Tyrol” skulle opføres der. 
Du talte for år tilbage om, hvordan scenen skulle bygges og salen indrettes, og mange har sikkert – måske i det skjulte – rystet på hovedet. 
Men du viste vist os alle sammen, hvordan det skulle gøres her i januar 2008. 

Hele vejen igennem holdt du fast i idéen og var tro i mod din egen overbevisning, og det skylder Skarrild dig faktisk en tak for. 
“Sommer i Tyrol” var ikke “bare” en dilettant forestilling i en mindre landsby i Herning Kommune. Opførelsen har rent faktisk endnu engang sat Skarrild på landkortet, som et sted, hvor der kan sættes ting i gang, og hvor man virkelig forstår at gå helhjertet ind for noget. 
Folk rundt om i kommunen har hørt, hvor flot det hele var – og de er imponerede. 
At noget stort lykkes for en lille landsby kræver, at der er en, der tør gå foran – og det gør du!

Livet er nu engang så
Alle vi det lære må
Det vi ønsker mest
Sjældent sker
Fik vi alt fra første færd
Uden kampe og besvær
Ønsked vi os blot
Endnu mer

Du har arbejdet for at få et ønske opfyldt – og vi er spændte på, hvad det næste bliver!!!

Det hele er heller ikke blot skuespil! 
Du er også aktiv på andre områder : vi ser dig af og til med en pølsetang i hånden, hvis der skal sælges lidt fra grillen til byfest, Sankt Hans Fest eller lignende. 
Du har i mange år været et aktiv for støtteforeningen for Skarrild Idrætsforening, hvor du har været med til at lave et godt og flot stykke arbejde for byens unge. 
Skarrild har også i dig sin helt egen “banko-Arne”, som trodser både halsbetændelser og så videre for at passe pligten, som ham med alle numrene!!

Til sidst Arne, vil Skarrild Borgerforening – på vegne af Skarrilds borgere – sige dig TAK. Tak for dit engagement, din vedholdenhed, din kreativitet og din tid. 

Skarrild Borgerforening ønsker dig hjertelig tillykke med titlen.