2005

Årets Skarrild-borger i 2005 er Svend Erik Rasmussen.

Igen i år har Skarrilds befolkning indstillet flere kompetente borgere til titlen som Årets Skarrildborger.
Det var tæt løb, men en utrættelig mand løb af med sejren.
En mand, som med sin rolige og hjælpsomme væremåde er vellidt af alle i Skarrild – nemlig Svend Erik Rasmussen.
Svend Erik er en mand, som siger ja, hvis man spørger om hjælp. Han siger ja til at yde en indsats i diverse bestyrelser. Han siger ja til at bruge tid på praktiske opgaver. 
Svend Erik har i mange år været med til at skrabe penge sammen til Skarrild Idrætsforening ved at være aktiv i Støtteklubbens bestyrelse. 
Svend Erik træner med drengene og tager gerne med ud til fodboldkampene. Det er vigtigt, at lederposterne bliver godt udfyldt, da sporten trods alt betyder meget – både for børnene – men så sandelig også for de små samfund som sådan.
Svend Erik kører gerne en tur i gravkoen for lige at grave ud til en sandkasse, jævne en fodboldbane eller hive et par buske – så godt og vel – op!
Svend Erik slår nu også sine folder i skolebestyrelsen for Skarrild Skole, hvor han også er et værdsat og arbejdsomt medlem.
For at sammenfatte alt det her, så kan vi kun sige at Årets Skarrildborger 2005 får tildelt titlen og æren på grund af sit store engagement, sin store hjælpsomhed, sin troværdighed, sin ansvarsbevidsthed, sin venlighed og sin uvurderlige indsats for Skarrild og Skarrilds børn og unge

Skarrild Borgerforening ønsker dig hjertelig tillykke med titlen