2013

Årets Skarrild-borger i 2013 er Gitte Pedersen.

I en by som Skarrild er mængden og kvaliteten af aktiviteter aldrig bedre end de frivillige, der engagerer sig. Vi har været heldige, at der altid er nogen, der vil give en lille – og i nogle tilfælde en meget stor – hjælpende hånd.
Årets Skarrildborger 2013 er netop en af dem, der har store hænder – i hvert fald i overført betydning. Faktisk kan man være i tvivl om Årets Skarrildborger har mere end 2 hænder, for Årets Skarrildborger er en person, der altid står klar til at tage en stor del af slæbet, både når det gælder planlægning, og når det gælder udførelsen af en aktivitet.
Årets Skarrildborger har været engageret i mangt og meget, men den indsats, der primært har udløst denne flotte titel, er det store og meget engagerede arbejde i Skarrild Idrætsforening, og her især indenfor gymnastikken igennem mange år. Desuden har Årets Skarrildborger været dybt involveret i både Byfesterne i Skarrild, i kræmmermarked og i fællesspisning for Karstoft og Skarrild.
Årets Skarrildborger har også fået samlet en hel del penge ind gennem tiderne igennem tombolaer. For Årets Skarrildborger er det nærmest en hobby med tombola – men vi andre synes jo nærmere, hun er professionel til det.
Alt dette er kun et lille udpluk af, hvad Årets Skarrildborger har bidraget med gennem årene.
Tak for indsatsen!